Головна » 2017 » Травень » 24 » Випускний бал 2017
11:25
Випускний бал 2017

Випуск із дитячого садка - особливий день для кожної дитини, адже  закінчився перший відповідальний етап життя, скінчився безтурботний період раннього дитинства. Гарно й урочисто пройшло прощання з дитсадком у нашому дошкільному навчальному закладі.

23 травня наш  дитсадок приймав багато гостей: батьки, бабусі й дідусі, вчителі, представники влади – всі бажаючі, котрі прийшли подивитися на наших вихованців - майбутніх школяриків, яких в цьому році аж 34.

Зусиллями педагогічного колективу організовано цікаве та змістовне свято, яке запа­м'ятаються малечі надовго та зали­шать добрі спогади про час перебування у нашому садочку.

Під час свята  маленькі випускники показали присутнім свої досягнення у виконанні пісень, віршів, танців. Вони склали  клятву майбутнього першокласника та пообіцяли ніколи не забувати наш садочок.

Багато хороших слів було сказано в цей день і в адресу випускників та їх батьків, і в адресу адміністрації та вихователів, бо саме завдяки спільним зусиллям ми маємо хороших, розумних, а саме головне - здорових дітей, дітей, які мають свої мрії і уподобання, які вміють гарно співати і танцювати, що вдало було показано на святі. 

 

Переглядів: 402 | Додав: стефа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar